99.9995% van de de Stikstofreiniging van koolstofdeoxidization het Systeem5ppm O2 Met geringe geluidssterkte

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Jiangyin, Jiangsu, China
Merknaam: True
Certificering: CE,ISO
Modelnummer: TY
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: de houten standaardverpakking van de gevaluitvoer
Levertijd: witjin 35 werkdagen
Levering vermogen: 10 Stellen of assortimenten / Maand
O2:: ≤5ppm Co2:: ≤5ppm
Dauwpunt:: -60℃-70℃ N2 capaciteit:: 10-500Nm3/h
De zuiverheid van grondstoffenn2:: 99.9% Kleur:: als eisen van klanten
Hoog licht:

Het Systeem van de gasreiniging

,

het systeem van het stikstofgas

99.9995% van de de Stikstofreiniging van koolstofdeoxidization het Systeem5ppm O2 Met geringe geluidssterkte

 

 

I, het systeemontwerp van de Stikstofgenerator

 

1.  Samengeperste luchtsysteem

De luchtcompressor levert de grondstoffenlucht voor de stikstofgenerator. De stikstof die systeem maken hoogte vereisen - kwaliteit, stabiele druk en genoeg luchtconsumptie. De luchtcompressor zou betrouwbaar, onderhoud moeten gebruiken gemakkelijk, met geringe geluidssterkte, de compressor van de schroeflucht.

Opmerking: Wij stellen voor de luchtcompressor reserveonderdelen voorbereidt, worden geplaatst om de opbrengsstal te bevestigen die.

 

2. Het systeem van de samengeperste luchtverduidelijking

De samengeperste luchtpas door 9 rangfilters, toen pas door het koelen van type dryer.let de samengeperste luchtkoeling, liet uit de damp in de luchtcondensatie in water, samen met stof, olieafvoerkanaal de machine. Het is beter om de koeldroger in de samengeperste ruimte te zetten.

Nadat de koeldroger de filters is, zijn er twee groepsfilters, is één 7 filters van de rang hoofdpijpleiding, is een andere hoge rang 5 - de kwaliteitsolie die filter.7-de filterprecisie verwijderen van de rang hoofdpijpleiding is 1um, filter uit 1um en grotere in vaste toestand en vloeibaar deeltje, vestigital hoge oliegehalte1ppm w/w.5 rang - kwaliteitsolie verwijderend de precisie 0.01um van het filterfiltraat, verwijdert 0.01um en grotere in vaste toestand en het vloeibare deeltje, olie 99.9999+%, het rust oliegehalte 0,001 p.p.m. w/w. Samengeperste luchtkwaliteit kan 1 klasse volgens ISO8573.1 bereiken. Dergelijke schone en droge samengeperste lucht kan filter van de inham de actieve koolstof, van de de tank toen inham van de luchtbuffer het deel van de de stikstofgenerator, nadat PSA het apparaat stikstofzuiverheid ≥99% opmaakt.

  1. De Adsorptiestikstof die van de drukschommeling systeem maken

De adsorptie (PSA) van de drukschommeling is een geavanceerde gas afzonderlijke techniek, wordt het wijd gebruikt op het gebied van de gaslevering in de wereld.

1 .1 Adsorberend materiaal

Het adsorberende materiaal is het centrumdeel van PSA stikstofgenerator, normaal gebruik de Koolstof Moleculaire Zeef, kan het de zuurstof, Co2, water in de lucht adsorberen, maar kan niet de stikstof adsorberen.

1.2 PSA hoofd

O2 en N2 van BEC ause deze twee gasmolecule hebben het verschil van het verspreidingstarief op de oppervlakte van de moleculezeef, O2 de kleinere diameter kan sneller verspreiden, kunnen de meesten van hen inhammicropore van CMS, grote langzaam diffuus diametern2, minder van hen inham, dit adsorptieverschil gebruiken kom waar afzonderlijk O2 en N2.

 

1.3 PSA N2 die verwerking maken

(1) inhamlucht: De luchtcompressor drukt de lucht in het vervoeren van pijp, dan gebruik het systeem van de samengeperste luchtverduidelijking om het water, olie, stof etc., bereik aan de tank van de luchtbuffer, dan pas door de tank van de luchtbuffer in twee adsorptietoren te verwijderen.

(2), Adsorptie: Wanneer de de adsorptietoren van de luchtinham, tijdens de drukfunctie, O2 en Co2 snel worden geadsorbeerd. Gevormd N2 dichtbij de afzetpositie.

(3), Luchtafzet: Wanneer het adsorptieproces die in de beste status werken (Adsorptien2: O2 is het kleinst), opent de afzetklep, vervoert N2 in N2-buffertank.

(4), Gemiddelde druk: Na gebeëindigde uitlaat, rust wat N2 in de toren, zodat laat het in een andere toren opnieuw met nieuwe lucht adsorberen. Dit proces is gebeëindigd wanneer de druk van toren twee dezelfde, zogenaamde gemiddelde druk is.

(5), Uitlaat: Nadat de gemiddelde die druk, behoefte aan het vrijgeven van de lucht wordt gebeëindigd wat door CMS om voor volgende adsorptie klaar adsorberen te zijn, het programma de lucht vrijgevend klep automatisch zal openen, de druk in de toren terug naar de originele status, ondertussen versie laten kan O2, Co2, zodat dan CMS nieuwe lucht opnieuw adsorberen.

(6), Dit werk van de twee torenuitwisseling kan gekregen N2-zuiverheid 99.9%

Gelieve te controleren onder grafiek van CMS onder verschillende druk van O2 en N2 adsorbeer:

 

 

2.   Volledig intelligent, geautomatiseerd, gemakkelijker te werken

De microcomputercontrole en (industrieel computersysteem) worden de touch screencontrole gebouwd in de machine. Van het microcomputertouche screen, kunnen wij de stikstofgenerator als volgt begrijpen:

(1) arbeidsvoorwaarde in real time, totale lopende tijd, het werk proces en het openen en het sluiten verklaring van de klep.

 

(2) wanneer het werken, moet enkel en van de machine aanzetten, de parameters plaatsen en de informatie van de systeemfout bekijken door het touche screen.

Het realiseert echt de onbeheerde plicht, de intelligente en geautomatiseerde verrichting van het materiaal. Het kan als controlemateriaal in real time van de controlekamer van de gebruiker functioneren. Indien nodig, kunnen wij parameters zoals de stroom van gebeëindigde stikstof, zuiverheid, druk ver controleren in het systeem van DCS van de gebruiker.

 

99.9995% van de de Stikstofreiniging van koolstofdeoxidization het Systeem5ppm O2 Met geringe geluidssterkte 0

 

Normale de generator hoofddelen van zuiverheidsn2.

Beschrijving Type Hoeveelheid Opmerkingen
PSA adsorptietoren Professioneel ontwerp

2 stukken

/10kg

Jiangyin Shuangqiu
CMS Doctorandus in de exacte wetenschappen-3kt-172 1120kg Japan Takeda/Wutian
Draaikolkluchtstroom Professioneel ontwerp 2 stukken Technische Carbotech van Duitsland
Zelfaanvullings compact apparaat Professioneel ontwerp 2sets Jiangyin Tongyue
het enige deel van de eenheidsverwerking / 1 reeks SMC-Japan
De steekproefdruk vermindert klep / 1 stuk SMC-Japan
Gelijkstroom24v macht / 1 reeks Taiwan-Mingwei

 

Pneumatische kleppen

DN65 5 stukken Burkert Duitsland, keurt goed
DN40 4 stukken
DN15 1 stukken
Magnetische klep 4V210-24V 10 stukken Taiwan Airtac
De meter van de metaalstroom Lzz-40 1 stuk Changzhou Shuanghuan
Controlesysteem TPC7062K 1set (kleurentouch screen) Kunlun Tongtai
Geluiddemper Ty-170X 1 reeks Jiangyin Tongyue
Het systeem van de pijpklep bprofessionalopbrengst 1 reeks Jiangyin Tongyue
PLC controlemechanisme S7-200 1 reeks Siemens Duitsland
Stikstofanalysator P860-4N 1 reeks Shanghai Changai

Contactgegevens
Ms.Vera

Telefoonnummer : +8613961615106

WhatsApp : +8613961615106