Contacteer ons
Vera

Telefoonnummer : 86-13961615106

WhatsApp : +8613961615106

Jiangsu Tongyue Gas System Co.,Ltd

Stikstofgenerator

Zuurstofgenerator

Het Systeem van de gasreiniging

 

  • Jiangsu Tongyue Gas System Co.,Ltd
  • Jiangsu Tongyue Gas System Co.,Ltd
  • Jiangsu Tongyue Gas System Co.,Ltd
  • Jiangsu Tongyue Gas System Co.,Ltd
  • Jiangsu Tongyue Gas System Co.,Ltd
  • Jiangsu Tongyue Gas System Co.,Ltd
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken WAAR Aantal werknemers 100~200
Jaarlijkse omzet 7930000-9000000 Opgericht Jaar 2008
Export pct 80% - 90%
Inleiding

Co. van het het Gassysteem van Jiangsutongyue, Ltd specialiseert zich in de productie van stikstofgenerators, luchtcompressoren, zuurstof en ander materiaal van de gasverwerking.

 

De producten worden wijd gebruikt in voedsel, geneeskunde, de chemische industrie, chemische vezel, metallurgiethermische behandeling, elektronika, staal, steenkool, en andere industrieën. De producten impliceren op vele gebieden en bieden veelvoudige functies aan. Het bedrijf heeft uitgebreide technische ervaring in de toepassingen van verschillende industriële gassen, die klanten voorzien van een volledige waaier van gasoplossingen, terwijl het toestaan van hen om van de geschikte en efficiënte naverkoopdiensten te genieten.

 

Het bedrijf heeft een aantal gepatenteerde technologieën en intellectuele-eigendomsrechten. De systeemautomatisering, de stomme voor milieubescherming, het lage energieverbruik, de hoge conversieverhouding en andere eigenschappen worden versterkt op basis van bestaand materiaal, om de waarde van de productieketen van de klant te maximaliseren. Het bedrijf dringt op het gebruiken van hoge uitstekende kwaliteit ingevoerde delen, betere productieprocessen, systeem voor kwaliteitscontrole aan, en het evaluatiesysteem van de naverkoopdienst, om de uiterst nauwgezette dienst aan elke klant gevestigd te hebben en te verlenen.

 

Onze bedrijfsdekking door het land, wordt en ook uitgevoerd naar Zuidoost-Azië, Europa en andere markten overzee. Zich bevindt op de bovenkant van de industrie, is Tongyue geëngageerd aan het vooruitgaan van de ontwikkeling van de industrie van de luchtscheiding. Constant technisch R&D is onze eeuwige opdracht.

China Jiangsu Tongyue Gas System Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Jiangsu Tongyue Gas System Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Geschiedenis

Co. van het het Gassysteem van Jiangsutongyue, ltd.specializes in de productie van stikstofgenerators, luchtcompressoren, zuurstof en ander materiaal van de gasverwerking. De producten worden wijd gebruikt in voedsel, geneeskunde, de chemische industrie, chemische vezel, metallurgiethermische behandeling, elektronika, staal, steenkool, en andere industrieën.

Dienst

Het technische ondersteuningcentrum van Tongyue voorziet klanten van uitvoerige technische ondersteuning en andere gespecialiseerde diensten voor klanten, om ervoor te zorgen dat zij de informatie kunnen krijgen over producten, de dienst, garantie, en technologie in de vroegste tijd mogelijke.

Pre-sales de dienst


Voorlichtingsdienst: afzonderlijke oplossingen voor om het even welk die van uw vragen, de energy-efficient technologische oplossingen tijdig verstrekken.
Technische ondersteuning: gebaseerd op gedetailleerde besprekingen met u, veroorzaken wij een volledige reeks installatietekeningen en tekeningen van de materiaalstroom. Wij kunnen technisch personeel naar uw fabriek sturen om aan de totstandbrenging van de technologieoplossingen voor uw bedrijf deel te nemen.

 

De naverkoopdienst
Technische ondersteuning: wij voorzien gebruikers van vrije begeleiding voor installatie en verrichtings opleiding, evenals trainingsmateriaal en andere naverkoop technische informatie.
Kwaliteitsborging: wij bieden de „drie waarborgen“ dienst binnen één jaar die van de datum van levering van de fabriek beginnen, en levenreparatie en onderhoud aan.
De naverkoop bezoeken: tijdens de verrichting van het materiaal, zullen wij specifiek die personeel voor naverkoopbezoek over het materiaalgebruik te houden sturen wordt geïnformeerd.

Ons Team

Is de verwerkende afdeling van Tongyue verdeeld in No.1-workshopproductie en de workshop van Nr 2. De workshop van Nr 1 is hoofdzakelijk de oorzaak van de inleidende zware productie van het materiaal, en de workshop van Nr 2 is de oorzaak van de verdere installatie van elektroautomatisering.

 

De workshopproductie allen wordt uitgevoerd overeenkomstig orden; elke stap van productie moet worden getest om de productiekwaliteit te verzekeren.

 

De veteranen bij de Verwerkende Afdeling heeft meer dan 10 jaar van productie en technische ervaring in de stikstofindustrie, die rijke kennis op het materiaal en het nauwkeurige oordeel van de onsitevoorwaarden heeft. Onder hun begeleiding, is een groep nieuwe krachten gecultiveerd, om als de naverkoopingenieurs van het bedrijf, workshopdirecteuren en andere technische posities te dienen.

 

Elk jaar, zullen de stafmedewerkers van het bedrijf de technische afdeling om aan binnenlandse en internationale handel ertoe brengen deel te nemen toont, om de ontwikkelingstendens van de markt te begrijpen, de voordelen van ander materiaal te leren, en nieuwe technologieën te introduceren, om de gebruikswaarde van het materiaal constant te verbeteren.