Contacteer ons
Vera

Telefoonnummer : 86-13961615106

WhatsApp : +8613961615106

lopende band

Co. van het het Gassysteem van Jiangsutongyue, ltd.specializes in de productie van stikstofgenerators, luchtcompressoren, zuurstof en ander materiaal van de gasverwerking. De producten worden wijd gebruikt in voedsel, geneeskunde, de chemische industrie, chemische vezel, metallurgiethermische behandeling, elektronika, staal, steenkool, en andere industrieën. De producten impliceren op vele gebieden en bieden veelvoudige functies aan. Het bedrijf heeft uitgebreide technische ervaring in de toepassingen van verschillende industriële gassen, die klanten voorzien van een volledige waaier van gasoplossingen, terwijl het toestaan van hen om van de geschikte en efficiënte naverkoopdiensten te genieten.

Het bedrijf heeft een aantal gepatenteerde technologieën en intellectuele-eigendomsrechten. De systeemautomatisering, de stomme voor milieubescherming, het lage energieverbruik, de hoge conversieverhouding en andere eigenschappen worden versterkt op basis van bestaand materiaal, om de waarde van de productieketen van de klant te maximaliseren. Het bedrijf dringt op het gebruiken van hoge uitstekende kwaliteit ingevoerde delen, betere productieprocessen, systeem voor kwaliteitscontrole aan, en het evaluatiesysteem van de naverkoopdienst, om de uiterst nauwgezette dienst aan elke klant gevestigd te hebben en te verlenen.

Onze bedrijfsdekking door het land, wordt en ook uitgevoerd naar Zuidoost-Azië, Europa en andere markten overzee. Zich bevindt op de bovenkant van de industrie, is Tongyue geëngageerd aan het vooruitgaan van de ontwikkeling van de industrie van de luchtscheiding. Constant technisch R&D is onze eeuwige opdracht.

Jiangsu Tongyue Gas System Co.,Ltd fabriek productielijn 0

Jiangsu Tongyue Gas System Co.,Ltd fabriek productielijn 1

Jiangsu Tongyue Gas System Co.,Ltd fabriek productielijn 2

Jiangsu Tongyue Gas System Co.,Ltd fabriek productielijn 3