CO. VAN HET HET GASsysteem VAN JIANGSU TONGYUE, LTD

INTERNATIONAAL HANDEL DRIJVEND CO. VAN JIANGYIN WEYES, LTD

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenPSA Stikstofgenerator

Achterpsa van de de Opslagtank van de Stadiumlucht Stikstofgenerator/de Generator van de Hoge Zuiverheidsstikstof

Achterpsa van de de Opslagtank van de Stadiumlucht Stikstofgenerator/de Generator van de Hoge Zuiverheidsstikstof

  • Back Stage Air Storage Tank PSA Nitrogen Generator / High Purity Nitrogen Generator
  • Back Stage Air Storage Tank PSA Nitrogen Generator / High Purity Nitrogen Generator
  • Back Stage Air Storage Tank PSA Nitrogen Generator / High Purity Nitrogen Generator
  • Back Stage Air Storage Tank PSA Nitrogen Generator / High Purity Nitrogen Generator
 • Back Stage Air Storage Tank PSA Nitrogen Generator / High Purity Nitrogen Generator

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Jiangyin, Jiangsu China
  Merknaam: True
  Certificering: CE,ISO
  Modelnummer: TY100

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 set
  Prijs: as negotiate
  Verpakking Details: houten gevalverpakking
  Levertijd: 30 DAGEN
  Levering vermogen: 20 sets per maand
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Hoge Zuiverheid:: 99.9% Beschrijving:: Stikstof generator
  Capaciteit:: 2500Nm3/h Materiaal:: Koolstof, Roestvrij staal
  Na de dienst:: Ja Luchtcompressor:: Rust uit
  Hoog licht:

  nitrogen psa generator

  ,

  psa nitrogen gas generator

  De ingenieur beschikbaar aan de dienstmachines overzee na serie verstrekte 250Nm3/h-zuiverheid 99,9% stikstofgenerator

   

   

   

  PSA verwerkingsprincipe

   

  De grondstoffenlucht gaat de de opslagtank van de coulisselucht na samengeperst door de luchtcompressor in. In de tank van de luchtopslag, zijn het grootste deel van olie, vloeibaar water en stof in bijlage aan de containermuur, dan stroom aan de tankbodem en laten uit periodiek. Een stuk gaat in het systeem van de samengeperste luchtreiniging met de luchtstroom binnen.
  Het systeem van de luchtreiniging is samengesteld uit de koelingsdroger, drie filters van verschillende nauwkeurigheid en een deoiler. Het vloeibare water, olie en het stof de in de samengeperste lucht worden gefiltreerd door het koelingsontvochtigingstoestel en de drie verschillende filters. Het punt van de drukdauw van de samengeperste lucht vermindert tot 2~10℃, vermindert het oliegehalte tot 0.001ppm, wordt het stof gefiltreerd aan 0.01μm, en het grondstoffengas gaat in de PSA stikstof binnen makend machine is schoon.
  De gezuiverde lucht gaat in de twee adsorptietorens binnen van de stikstof makend machine respectievelijk, worden de adsorptie en de desorptie door automatische omschakeling die van de pneumatische klep op de stikstof uitgevoerd machine maakt alternatief, en het grootste deel van stikstof in de lucht is gescheiden van het stuk van zuurstof, en de zuurstof-rijke lucht wordt leeggemaakt in het proces. De stikstof is verrijkt op de torenbovenkant en vervoerd aan de de opslagtank van de coulissestikstof door de pijpleiding, vloeit door de debietmeter en gaat in gas verbruikend punt binnen.

   

   

  Briedinleiding van het Product en de Details

  De gebottelde stikstof zonder speciale behandeling heeft eigenaardige geur en bevat veel water. Het stikstofgas dat door de stikstof wordt gemaakt die machine maakt heeft onzuiverheden of geen eigenaardige geur, is de gasbron zeer droog en bereikt fundamenteel de staat zonder water en laag-zuurstof, en de materiaaleigenschappen op kleine investering en brengt snelle winst, geschikte verrichting, lage bedrijfskosten op en kan de tijd van voedselbehoud zeer verlengen. Het voedsel wordt niet altijd zo goed opgeslagen en onder hoge stikstofzuiverheid bewaard, en het beste behoud kan worden bereikt als het omringende gas spoorzuurstof tijdens het voedselbehoud bevat.

  Toepassing in de thermische behandelingsindustrie: staal, ijzer, koper en aluminiumproduct het ontharden en carbonisatie, ovenbescherming op hoge temperatuur, lage temperatuurassemblage en plasmaknipsel van metaaldelen, etc. De bronnen van de thermische behandelingsstikstof in op stikstof-gebaseerde atmosfeer zoals het staal producerende convertor verzegelen, hoogoven het hoogste verzegelen, de verpulverde steenkoolinjectie van de hoogovenijzerproductie, ononderbroken afgietsel, het ononderbroken rollen, staal het ontharden, spanningshulp, het verouderen, het doven en het verwarmen, het carbureren, het nitrocarburizing en het vacuüm doven, beschermend gas in de het solderen en van de poedermetallurgie het sinteren processen, evenals schoonmakend gas en het verdunnen van gas.

   

   

   

  Typische Toepassing:
  Blazende containers, pijpleidingen, reactoren en isolatieruimten; het synthetische vezel spinnen, de preventie van de draadtrekkenchlorering, de preventie van de materiaalcorrosie; stikstof die tijdens productie van deklagen en verf laadt, polymerisatie tijdens olie het drogen te verhinderen; het voorzien van olietankers van beschermend gas (de stikstof wordt gebruikt op de olieoppervlakte aan verbinding en schoon gas); inert gaslevering aan oceaantechniek; droog cokes het doven, katalysatorregeneratie, aardolieopdeling, grondstof van stikstofmeststof, katalysatorbescherming, etc.
  Het product wordt hoofdzakelijk gebruikt voor geneeskunde verpakking, geneeskundevervanging en geneeskunde die in de farmaceutische industrie vervoeren. De geneeskundestikstof die machine maken is uitgerust met de sterilisatiefilter om de norm van de geneeskundeindustrie te bereiken.

   

   

  Onze Diensten

  Pre-sale de diensten

  Voorlichtingsdiensten: Los uw problemen één tot één op, en verstrek het meest geschikt en de energie - besparingsplan.

  Technische ondersteuning: Verstrek u de veiligheidstekeningen van de gehele machine en de technologische grafiek van de materiaalstroom; stuur onze technicus op opdracht om u te helpen indien nodig.

   

  De naverkoopdienst

  Technische ondersteuning: Verstrek vrije installatiegids en verrichting opleiding, en de naverkoop technische documenten aan de klanten.

  Kwaliteitsborging: Drie waarborgen zijn geldig in één jaar aangezien de machine de fabriek verlaat. Wij verlenen de onderhoudsdienst tijdens het leven van al machine.

  Klantenservice: Wij zullen periodiek terugkeerbezoek afleggen om de de dienstvoorwaarde van de machine te kennen

   

  Verpakking
  ActualSize
  Daadwerkelijk
  Gewicht
  Daadwerkelijk
   
   
   
  Verpakkingsdetails
  Het normale pakket is houten doos (Grootte: L*W*H). Als de uitvoer naar Europese landen, de houten doos zal worden uitgerookt. Als de container ook tigher is, zullen wij pe film voor verpakking gebruiken of zullen het volgens klanten speciaal verzoek inpakken

   

  Achterpsa van de de Opslagtank van de Stadiumlucht Stikstofgenerator/de Generator van de Hoge Zuiverheidsstikstof 0

  Contactgegevens
  Jiangsu Tongyue Gas System Co.,Ltd

  Contactpersoon: Ms.Vera

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons
  Andere Producten